Amethist druppel edelsteenhanger

Vorige Artikel 3 van 20 Volgende
€ 9,95

Geneeskrachtige werking :

De Amethist werkt kalmerend, ontspannend en stabiliserend. De opgelegde steen helpt ook tegen migraine. Amethist is een zeer krachtige en beschermende steen en kan erg goed zijn steen bijdragen om van verslavingen af te komen zoals drugsverslaving. Heb je teveel in je hoofd zitten, loopt je hoofd over van allerlei problemen met als gevolg hoofdpijnen, draag dan zeker de Amethist!

Bij ontvellingen doet een opgelegde op opgeplakte Amethist de zwelling snel verdwijnen. Laat bij lage bloeddruk een Amethist twaalf uur lang in een glas water liggen en drink het water vervolgens op. Mensen die veel denkwerk verrichten, wordt geadviseerd elke morgen een glas Amethistwater op de nuchtere maag te drinken. Overdag zorgt een steen voor nuchter bewustzijn, 's nachts voor een rustige slaap en gezonde dromen.

Toepassing en verzorging : 

Kies voor therapie het kristal van het tegengestelde geslacht. Ontlaadt de steen eens per maand onder stromend water en leg hem een nacht tussen droge, getrommelde Hematieten. Stel hem niet aan zonnestralen bloot!

Sterrenbeeld :

Vissen

Chakra :

Kruinchakra

© 2011 - 2023 Boeddha`s Aventurijntje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel