Boeddha's Aventurijntje

Boeddha's Aventurijntje verkoopt producten op het gebied van spiritualiteit, welzijn en natuur.

Algemene voorwaarden

Het plaatsen van een bestelling houdt in dat de koper deze voorwaarden accepteert.
Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door Boeddha's Aventurijntje, u krijgt daarover een orderbevestiging per e-mail.
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die gesloten worden tussen Boeddha's Aventurijntje en consumenten, ongeacht het gebruikte communicatiemiddel.
Door uw bestelling geeft u als consument te kennen dat u op de hoogte bent van en akkoord gaat met de leverings- en betalingsvoorwaarden. Boeddha's Aventurijntje heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden te wijzigen, zo ook de algemene voorwaarden. Voor gevolgen van tekstfouten kan Boeddha's Aventurijntje geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Betaling & Verzending

Zie betaalopties

 

Verzendkosten

Boeddha's Aventurijntje verzend binnen Nederland, België en Luxemburg. 

 

Brieven

Maximumformaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm

Minimumformaat: 14 x 9 cm

Verzenden binnen Nederland is € 3,50

Verzenden naar België & Luxemburg is € 6,-

( prijswijzigingen voorbehouden ).

 

Pakket Nederland  

0 - 10 kg  € 6,75  /  10 - 20 kg € 13,-

 

Pakket België & Luxemburg 

1 - 5 kg € 19,50  /  5 - 10  kg € 25,- / 10 - 20 kg  € 34,-

Tarief DHL Pakket

Pakketgewicht t/m 10 kilo 80 x 50 x 35 cm  € 4,50 / 10 t/m 20 kilo  € 7,50

Pakketverzenden voor België t/m 5 kilo  € 12,- / 5 t/m 10 kilo  € 14,- / 10 t/m 20 kilo  € 17,-

Pakketverzenden voor Luxemburg t/m 5 kilo  € 19,- / 5 t/m 10 kilo  € 24,- / 10 t/m 20 kilo  € 30,-

DHL_for_YOU.jpg

.

Géén verzendkosten (binnen Nederland ) bij een bedrag " boven " de 75 euro !!!

 

Retourneren

Indien de bestelling niet naar uw wensen voldoet, dan kunt u de bestelling met opgaaf van redenen retourneren of ruilen. U dient dit te doen binnen 2 dagen na aflevering van de bestelling en geheel ( indien mogelijk ) in originele verpakking zonder schade of gebreken en zonder dat het artikel gebruikt is. De klant is verantwoordelijk voor de retourverzending van het artikel, daarom wordt gevraagd het artikel of artikelen zo goed mogelijk en beschermd te verpakken. De gegevens van de klant moet duidelijk en zichtbaar vermeld worden bij het retourneren. De verzendkosten van de retourverzending zijn voor rekening van de koper. Binnen 14 dagen na ontvangst van de retourverzending ontvangt u het geld terug op uw bank- of girorekening. Houdt er rekening mee dat onvoldoende gefrankeerde retourverzendingen en niet aangemelde retourverzendingen niet worden gecrediteerd. Indien u het artikel wilt ruilen dan zijn de verzendkosten voor versturen alsnog voor de koper.

Aansprakelijkheid

In geval van schade aan het artikel bij aflevering dient de klant dit per mail te melden en binnen 24 uur na ontvangst. Boeddha's Aventurijntje kan alleen stappen ondernemen indien de klant duidelijk de schade aan het artikel kan aantonen door middel van een duidelijke foto per mail of het artikel zorgvuldig binnen 48 uur na constatering van de schade te retourneren, hierbij zijn de verzendkosten voor de koper. Als blijkt dat de schade geconstateerd is kan in overleg besloten worden het artikel te vervangen en indien niet voorradig, de keuze bestaat om het aankoopbedrag te crediteren ( excl. verzendkosten ) binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van de retourverzending. Houdt ook hierbij er weer rekening mee dat een onvoldoende gefrankeerde retourverzending niet wordt gecrediteerd. De klant is bij retourverzending zelf verantwoordelijk voor het juist en zorgvuldig versturen daarvan. Indien bij schade een vervangend artikel moet worden toegezonden, zijn de verzendkosten voor Boeddha's Aventurijntje.


Boeddha's Aventurijntje doet er alles aan om het artikel of artikelen zorgvuldig en beschermd te verpakken en te verzenden. Daarbij wordt vóór het verzenden het artikel of artikelen nog zorgvuldig nagekeken. Artikelen worden zo goed mogelijk aan u getoond met afbeelding en beschrijving. De koper dient echter wel rekening te houden met kleine afwijkingen in maat en kleur van de afgebeelde producten. Boeddha's Aventurijntje staat er voor in dat geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties, met uitzondering van de 2 regels hierboven omschreven.

Verzending van uw bestelling is op eigen risico. Boeddha's Aventurijntje heeft geen invloed op eventuele vertraging, vermissing, beschadiging of foutieve sortering/bezorging van de postzending en kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

 

© 2011 - 2024 Boeddha`s Aventurijntje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel