Algemene informatie :

Rhyoliet of Ryoliet is een uitvloeisel van vulkanisch gesteente. Ryoliet lijkt op Jaspis of op de Mosagaat, maar is dat zeker niet. Jaspis is een opake en fijnkristallijne variëteit van kwarts en de chemische samenstelling van Jaspis is identiek aan die van Agaat, Vuursteen en Hoornkiezel. De kleuren zijn variabel, van geel via rood en roodbruin tot groen. Het stollingsgesteente Ryoliet of Lipariet is een uitvloeiingsgesteente met een felsische samenstelling, gedefinieerd als meer dan 68% silica. De naam Ryoliet is afgeleid van Grieks rhyx ' lavastroom '.

Kleur : wit, groen, grijs of rood van kleur en is doorgaans gestreept, gevlekt en heeft vaak prachtige insluitsels van andere kristallen

Hardheid : 6 tot 6,5

Gebruikelijke handelsvormen :

Als sieraad.

Geneeskrachtige werking :

Rhyoliet versterkt en beschermt alle organen die door het onwillekeurig zenuwstelsel gestuurd worden. Gunstige invloed op de spijsvertering, hartslag, klieren en hormoonhuishouding. Rhyoliet heelt zenuwontstekingen. Ziekten zoals m.s, chronische spit en de ziekte van Parkinson worden verzacht. Stofwisselingsziekten en lichamelijke pijnen die een geestelijke oorsprong hebben, worden verlicht of zelfs geheeld. Rhyoliet verbetert het evenwichtsgevoel.

Toepassing en verzorging :

Rhyoliet moet direct op de huid gedragen worden. Ontlaadt hem eenmaal per maand onder stromend water. De inwerking van zonlicht doet de energie toenemen.

Sterrenbeeld : 

Ram en Stier

Chakra :

Alle

Sorteer op
  • Ryoliet-Rhyoliet edelsteenhanger
    Ryoliet-Rhyoliet edelsteenhanger

    Geneeskrachtige werking :

    Rhyoliet versterkt en beschermt alle organen die door het onwillekeurig zenuwstelsel gestuurd worden. Gunstige invloed op spijsvertering, hartslag, klieren en hormoonhuishouding. Rhyoliet heelt…

    € 6,95
© 2011 - 2024 Boeddha`s Aventurijntje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel