Bachbloesem remedies®

Op aanvraag kan ik een bachbloesem flesje voor u aanmaken, dit betreft een pipet-flesje van 20 of 30 ml met bronwater waarin naar keuze één remedie of verschillende remedies worden toegevoegd ( tot een max. van 7 remedies ).

Werking

De werking van bachbloesems is zo mild dat het kan zijn dat u niet meteen een verandering merkt. Net als in de homeopathische geneeskunde wordt het lichaam aangezet tot zelf genezing en kan het even duren voordat de werking intreedt, of verergering van de klachten gedurende de eerste week van inname. Wanneer u de bachbloesems niet meer inneemt, werkt het toch nog even door.

Het gebruikersflesje 

Het gebruikersflesje dat u mee krijgt, is een pipetflesje van 20 of 30 ml, waarmee u 3 á 4 weken mee vooruit kunt. Voor optimaal resultaat wordt u geadviseerd de bachbloesems 3 maanden lang door te gebruiken. Het flesje bevat de speciaal voor u geselecteerde bloesemremedie(s), bronwater en een klein beetje alcohol voor de houdbaarheid. 

( Indien u geen alcohol mag of wilt gebruiken dan kunt u dit van tevoren melden ).

Het voordeel van een gebruikersflesje is, dat u niet alle bachbloesems apart moet kopen die voor u op dat moment noodzakelijk zijn!

 

  • Bloesems zijn volledig onschadelijk en je kunt er geen overdosis van nemen. Noch kunnen ze andere medicatie tegenwerken of versterken.
  • Bloesemremedies kunnen met een gerust hart door jonge kinderen/baby's en in de zwangerschap gebruikt worden, mits er géén alcohol is toegevoegd ter conservering!
  • Neem de druppel 4 tot 6 keer per dag met name 's ochtends bij het opstaan en 's avonds voor het slapen gaan.
  • Voor een effectieve uitwendige behandeling als eerste hulp, doe dan een paar druppels op de lippen, de slapen en de polsen.
  • Het is belangrijk dat een mens veel water drinkt zeker in combinatie met edelstenen en bloesemremedies! Pak een groot kan water waar zeker 1 1/2 liter water in kan. Doe daar de edelstenen in die jij op dat moment nodig heb. Doe er 10 tot 15 druppels bachbloesems in en drink deze kan gedurende de hele dag!


Voor advies Stuur een e-mail

Voor bestellen klik hier

 

Voor het aanmaken van het gebruikersflesje gebruik ik de stockflesjes van:

Engelse bachbloesems : healing herbs 

Franse bachbloesems : la drôme provençale

Bachbloesems van : deva

 

© 2011 - 2024 Boeddha`s Aventurijntje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel