regenboog.jpg

Kristallen kunnen op een simpele manier uw woon- of werkruimte aanzienlijk verbeteren volgens het Feng Shui principe. Wanneer er licht op deze perfect geslepen kristallen valt, wordt het gebroken in al de schitterende kleuren van de regenboog. Regenbooglicht brengt vreugde, verandert de energie en Chi in een ruimte en heeft een helende werking. 

Plaats van herkomst: Zheijang china ( vaste land )
 

Feng is Wind en Shui is Water.

De facet geslepen loodkristallen laten het zonlicht op zo’n manier door, dat het licht gebroken wordt en een kleurenspectrum produceert. 
Het gezamenlijke lichtspectrum heeft grote invloed op onze emoties en ons gevoel van welbehagen. 
Door deze kristalvormen voor uw venster te hangen, brengt u de macht van de kleuren in uw woning. Het zijn kleuren in hun puurste, schitterendste en mooiste vorm. Uw aura filtert uit dit regenbooglicht instinctief de kleuren die ze nodig heeft. 
De regenboog is het oersymbool van alle culturen en zij brengt een verbinding tot stand tussen verschillende werelden en tussen hemel en aarde. 

Feng Shui regenboogkristallen hebben hun naam te danken aan het prisma-effect: het zonlicht wordt in deze geslepen kristallen gebroken en valt uiteen in de spectrale kleuren. Als gevolg hiervan verschijnen projecties op de muren, die alle kleuren van de regenboog in zich hebben. Deze kristallen zijn vervaardigd uit hoogwaardig loodkristal. De breking van het zonlicht brengt energie in de kamer en schenkt harmonie. Ook kan je deze kristallen gebruiken om kennis en spiritualiteit te versterken.

Wanneer opgehangen voor het raam tovert het zonlicht magische kleuren door de hele ruimte!
In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beïnvloeden en ook om negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van.

Feng Shui is de meer dan 3.000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden. Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van de Chi ( levenskracht ) gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de complementaire krachten yin en yang, zoals mannelijk en vrouwelijk.

 < Terug naar Informatie

© 2011 - 2024 Boeddha`s Aventurijntje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel