Vanuit de wereldberoemde zoutmijnen in de Himalaya komt ons " abrikooskleurige " Zout. Het zout is naar schatting 180 miljoen jaar oud en wordt gedolven op een diepte van maar liefst 250 meter. Hoe wij ons voelen en ons prestatievermogen hangt volgens wetenschappers sterk af van positieve en negatieve delen ( " ionen " ) in de lucht. Een teveel aan positieve ionen, veroorzaakt door o.a. beeldschermen, sigarettenrook, elektrische apparatuur, kan lusteloosheid en depressiviteit tot gevolg hebben. Dit verschijnsel kan tegen gegaan worden door een hoge concentratie van negatieve ionen welke aanwezig zijn bij zoutkristallen. Zout kan een hele belangrijke bijdrage leveren om de elektrische lading in onze woon- & werkvertrekken in evenwicht te brengen. Geen wonder dan welnesscenters, kuuroorden en tegenwoordig ook sauna's volop met Himalaya-zout werken. 

Een zoutlamp maakt de lucht zuiver.
De voordelen van een zoutlamp. Sommige van de meer serieuze claims houden onder meer in de verlichting bij hoofdpijn en migraine, een verbetering van de serotonine gehaltes in het bloed, de vermindering van de hevigheid van astma aanvallen, verbetering van het immuunsysteem en een verminderde vatbaarheid voor een verkoudheid of de griep. Er bestaat hard wetenschappelijk bewijs voor deze claims maar om wetenschappelijke strijd te voorkomen is dit wat ik u graag wil vertellen zonder medische claims te leggen:

1. De zoutlampen brengen negatieve ionen in de lucht.

2. Zoutlampen zuiveren de lucht.

3. Zoutlampen werken ontspannend en helpen stress te verminderen.

4. Zoutlampen helpen astma, sinus en allergie problemen te voorkomen.

Product eigenschappen:

1. Dit product staat garant voor een uniek en mooi persoonlijk cadeau.

2. Dit product bevat unieke zoutkristallen gewonnen uit een gebied aan de voet van de Himalaya..

3. Er bestaat geen zout ter wereld dat de kleur en zuiverheid van dit zout overtreft.

4. Dit product is geheel met de hand gemaakt en lijkt zo veel meer natuurlijk, er bestaan geen 2 gelijke zoutlampen.

Zout en het effect op de gezondheid:
Veel mensen zijn reeds bekend met de positieve invloed die de ionen
van een zoutlamp kunnen hebben op onze gezondheid.  Deze ionen zijn essentieel voor onze gezondheid en ons gevoel van welbevinden. De frisheid van de lucht naar een onweersbui op een bergtop of vlak bij de zee ontstaat door dezelfde soort ionen in de lucht. Deze negatieve ionen  zuiveren de lucht van stof, pollen, huidschilfers van dieren, stofmijt, schimmel en sporen die hooikoorts veroorzaken. Ze helpen om veel soorten ziekten onder controle te houden zoals astma, depressies en chronische vermoeidheid. Badzout en scrubs, en massagestenen uit de Himalaya zijn goed voor eczeem, ze verminderen rook en luchtjes en zuiveren de lucht. U kunt nu genieten van een zuiver klimaat als dat van de oceaan, bos en bergen, thuis of op het werk.

HIMALAYA-ZOUT WERKT VITALISEREND! 

Zout is niet ongezond, als je maar Himalyazout neemt. Dat zijn gezonde natuurzouten waar behalve natriumchloride 84 andere mineralen en sporenelementen in zitten. In tegenstelling tot wat commerciële zoutverkopers beweren zit er een groot verschil in gangbaar keukenzout en zout dat wordt gewonnen uit de zee of het Himalayagebergte. Keukenzout is geraffineerd, net als wit meel en witte suiker. Geraffineerde producten zijn ontdaan van alle voedingsstoffen. Een geraffineerd product is ongezond en in te grote hoeveelheden een vergif. Onbewerkt zout tot je nemen is juist een heel gezonde manier om aan je dagelijkse behoefte van mineralen te komen.

Voordelen :

 • Het hoogste aandeel natuurlijke mineralen ( 84 ), spoorelementen
 • Een perfecte kristal structuur
 • Afkomstig van een schone bron
 • Wordt met de hand gewassen en bevat verder geen giftige stoffen                                                             
Sorteer op
 • Himalayazout fijn in pot - 500 gram
 • Usb zoutsteen lamp (10-12cm)
  Usb zoutsteen lamp (10-12cm)

  De abrikooskleurige usb zoutlamp komt vanuit de wereldberoemde zoutmijnen in de Himalaya.

  Hoe wij ons voelen met ons prestatievermogen hangt volgens wetenschappers sterk af van positieve en negatieve delen ( " ionen " ) in de…

  € 14,95
 • Usb zoutsteen lamp wit multicolor (10-12cm)
  Usb zoutsteen lamp wit multicolor (10-12cm)

  De usb mood lamp is gemaakt van echt zout uit de khewra mijnen in Punjab, Pakistan ten zuiden van de Himalaya. De usb mood lamp is gemaakt van puur natuurlijk zout waar absoluut geen kleurstoffen of andere verontreinigingen aan…

  € 15,95
© 2011 - 2024 Boeddha`s Aventurijntje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel