Algemene informatie :

Sneeuwkwarts ook wel Melkkwarts genoemd dankt zijn naam aan de pure, sneeuwwitte kleur. Deze steen is een materiële voorstelling van puur wit licht ( en wit licht bestaat uit de zeven regenboogkleuren die perfect in harmonie zijn ). Kan worden gezien als en universeel geneeskristal. Wanneer wit licht doordringt in de aura, wordt er ruimte gemaakt voor het ontvangen van een nieuwe, hogere vibratie. Even lijkt die ruimte leeg te zijn- angsten kunnen de kop opsteken en oude gedragspatronen moeten worden verwijderd. Maar dan komt er een zuiveringsproces op gang waardoor ingrijpende bewustzijnsveranderingen mogelijk worden.

Kleur : wit, melkachtig

Hardheid : 7

Geneeskrachtige werking :

Sneeuwkwarts is een goede steen voor mensen die ( te ) veel verantwoordelijkheden op zich nemen en zich graag onmisbaar maken maar daardoor grote beperkingen ervaren en het gevoel hebben geleefd te worden. Het helpt om terug te gaan naar jezelf en gelijkwaardige en gebalanceerde ( vriendelijke en amoureuze ) relaties aan te gaan en te onderhouden. Sneeuwkwarts is net als Bergkristal een krachtige en zuivere steen maar heeft een zachtere en geleidelijkere werking. Het werkt zuiverend, vitaliserend, pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.

Sterrenbeeld : 

Kreeft en Leeuw

Chakra :

Werkt zuiverend via alle chakra's

Sorteer op
  • Sneeuwkwarts ruw XL 750-1000 gram
    Sneeuwkwarts ruw XL 750-1000 gram

    Geneeskrachtige werking :

    Sneeuwkwarts is een goede steen voor mensen die ( te ) veel verantwoordelijkheden op zich nemen en zich graag onmisbaar maken maar daardoor grote beperkingen ervaren en het gevoel hebben geleefd te…

    € 37,50
© 2011 - 2024 Boeddha`s Aventurijntje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel