Algemene informatie :

Opaliet is geen edelsteen of mineraal, maar is puur een synthetisch glassoort, waar toch veel vraag naar is, vanwege de bijzondere uitstraling, het geeft men rust en verbondenheid met de engelen.

In de 19e eeuw werd Opalineglas uitgevonden, dit is een prachtige, vaak kostbare glassoort met een melkachtige kleur. Opaline is nog vaak terug te vinden in antieke vazen, lampenkappen enzovoort. Vanwege zijn schoonheid is hiervan de Opaliet vermoedelijk afgeleid en wordt vandaag de dag véél gebruikt ( en steeds meer ) in sieraden.

Hardheid : 5,5 tot 6,5

Aanvullend voor Opaliet : Men voelt zich veilig en geborgen, harmoniseert gevoelens, werkt ondersteunend als men bezig is met verwerking. Opaliet zet je op je karmapad en maakt je karmapad duidelijk. Door de schitterende kleurnuances laat het bij veel mensen een directe verbinding met engelen voelen, heel bijzonder!

Het bevordert de liefde, passie, trouw, emotionele uitdrukking, warmte en spontaniteit. Hij wordt verbonden met vrede en bewustzijn. Verheft onze normale bewustzijn tot kosmisch bewustzijn, zodat we ons in ons innerlijk wezen sterker voelen en de kloof tussen lichaam en ziel kleiner wordt.

Als de steen niet bij iemand past, zal hij hem niet vinden, maar wanneer de juiste tijd gekomen is, dan duikt hij eenvoudig weer op.

Chakra :

Positieve werking op alle chakra's

 

Sorteer op
  • Opaliet edelsteenhanger
    Opaliet edelsteenhanger

    Aanvullend voor Opaliet : Men voelt zich veilig en geborgen, harmoniseert gevoelens, werkt ondersteunend als men bezig is met verwerking. Opaliet zet je op je karmapad en maakt je karmapad duidelijk. Door de schitterende…

    € 7,95
© 2011 - 2024 Boeddha`s Aventurijntje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel