Algemene informatie :

Kleur :  groen, zwart en paars

Hardheid : 6 - 6,5

Robijn in Zoïsiet is een spirituele en vitaliserende steen. De Zoïsiet verzacht de eigenschappen van Robijn. De steen versterkt een gevoel van individualiteit maar ook van verbondenheid. Het bevordert creativiteit en stimuleert spirituele groei en wijsheid. De steen is een goed hulpmiddel bij reïncarnatie problemen omdat het contact met vorige levens vergemakkelijkt. Fysiek werkt Robijn in Zoïsiet vitaliserend en heeft een positieve werking op vruchtbaarheid en zwangerschap, slaapproblemen, geslachtsorganen, hart en vermindert verzuring. 

Robijn in Zoïsiet is een prachtige combinatiesteen. Robijn is een steen die je met hartstocht laat leven. Een steen die levenskracht geeft en een fijn en jong gevoel geeft. Zoïsiet is een steen die je energie geeft en ondersteunt in je groei als mens en inzicht in het leven. De combinatie van Robijn in Zoïsiet zorgt voor fijne magie en helpt je met het ontwaken van wie je werkelijk bent. Robijn in Zoïsiet kan verborgen gevoelens naar boven brengen en bevordert de creativiteit. 

Op lichamelijk vlak werkt Robijn in Zoïsiet ontgiftend en ontstekingsremmend. Het is een steen die het immuunsysteem versterkt en vruchtbaarheid bevordert. Het heeft een positieve werking op de geslachtsorganen. Robijn in Zoïsiet bevordert een goede nachtrust en heeft ook een positieve werking op organen zoals het hart, alvleesklier, milt en de longen. 

Robijn in Zoïsiet is een steen die gevoelens van verdriet en wanhoop helpen verzachten en het emotionele lichaam heelt. Het is een belangrijke steen die helpt in de overgang naar de dood en helpt om te begrijpen dat de dood een illusie is. 

Toepassing en verzorging : 

Kan op allerlei manieren gereinigd en opgeladen worden.

Sterrenbeeld : 

Leeuw, Ram en Schorpioen

Chakra : 

Wortelchakra en Hartchakra

 

Sorteer op
 • Robijn in Zoïsiet bol hart edelsteenhanger 2cm
  Robijn in Zoïsiet bol hart edelsteenhanger 2cm

  Algemene informatie :

  Kleur : Groen, zwart en paars

  Hardheid : 6 - 6,5

  Robijn in Zoïsiet is een spirituele en vitaliserende steen. De Zoïsiet verzacht de eigenschappen van Robijn. De steen versterkt een gevoel van…

  € 11,95
 • Robijn in Zoïsiet (Anyoliet) ruw edelsteenhanger +- 2,5cm
  Robijn in Zoïsiet (Anyoliet) ruw edelsteenhanger +- 2,5cm

  Algemene informatie :

  Kleur : Groen, zwart en paars

  Hardheid : 6 - 6,5

  Robijn in Zoïsiet is een spirituele en vitaliserende steen. De Zoïsiet verzacht de eigenschappen van Robijn. De steen versterkt een gevoel van…

  € 12,95
© 2011 - 2024 Boeddha`s Aventurijntje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel