Klik voor de brokstukken of ruwe hangers op bovenstaande foto's

Ter info :

Het voordeel van ruwe edelsteenhangers is dat er weinig menselijk handelen aan te pas is gekomen om tot een bepaalde vorm van een hanger te komen.

Ruwe edelstenen zijn nog volledig in de schoonheid zoals moeder aarde ze heeft gemaakt. Hierdoor behoudt het ook zijn natuurlijke groei van energiesturing. Een ruwe edelsteen staat voor pure natuurkracht!!

Met ruwe edelstenen ben je zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke energie, en met bepaalde edelstenen zoals bv. Amethist, Bergkristal, Seleniet is het zo dat ze extra sterk werken in de richting van de punten.

Er zijn ook een aantal edelstenen die te klein of te kwetsbaar zijn om in gepolijste vorm te gebruiken, deze edelstenen zijn dus ook alleen maar ruw te vinden!

Het slijpen van edelstenen kan namelijk de werking van een steen versterken of juist verzwakken. Het slijpen beïnvloedt namelijk de energiestromen. Dit heeft te maken met de groeirichting van de kristallen. Zoals een plant naar het licht groeit, zo stroomt de energie van de plantwortels naar boven. Bij edelstenen werkt dit precies zo!

 

 

 

 

© 2011 - 2024 Boeddha`s Aventurijntje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel