Algemene informatie :

Kleur : geel tot groen, doorschijnend

Hardheid : 6 tot 6,5

Gebruikelijke handelsvormen :

Getrommeld en als siersteen.

Geneeskrachtige werking :

Prehniet stimuleert de vetstofwisseling. Prehniet ontgift het organisme en ondersteunt vernieuwingsprocessen in het lichaam. De steen helpt realiteit en waarheid te accepteren, scherpt het verstand en maakt inzicht mogelijk.

Prehniet bevordert persoonlijke en spirituele groei. Het geeft inzicht in jezelf en helpt vermijdingsgedrag en zelfverdedigingsmechanismen verminderen door psychische bagage op te ruimen en verdrongen ervaringen en emoties naar de oppervlakte te laten komen. De steen bevordert liefde, rust, vrede en genezing in jezelf en in je omgeving en kan daarom goed door mensen die healings geven gedragen worden. De steen verbetert ook de zintuigen en het analytisch denkvermogen. Prehniet heeft een sterke connectie met de natuur. Spiritueel beschermt het de aura, helpt visualiseren en contact maken met gidsen en engelen en is dus een goede steen om te gebruiken bij het mediteren. Fysiek kan Prehniet ondersteunend helpen bij afvallen omdat het de vetstofwisseling stimuleert en helpt gifstoffen afvoeren. Het heeft een positieve werking op de nieren, blaas, thymus, schouders, borst, longen, jicht, het bloed, bindweefsel gezwellen, nachtmerries, fobieën, angsten en hyperactieve kinderen.

Toepassing en verzorging :

Prehniet wordt ontladen onder stromend lauwwarm water en opgeladen door hem een nacht in water tussen Bergkristal en Rozekwarts te leggen.

Sterrenbeeld : 

De Prehniet is niet gerelateerd aan een sterrenbeeld

Chakra :

Wortelchakra

 

Sorteer op
  • Prehniet edelsteenhanger
    Prehniet edelsteenhanger

    Geneeskrachtige werking :

    Prehniet stimuleert de vetstofwisseling. Prehniet ontgift het organisme en ondersteunt vernieuwingsprocessen in het lichaam. De steen helpt realiteit en waarheid te accepteren, scherpt het verstand en…

    € 8,95
© 2011 - 2024 Boeddha`s Aventurijntje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel