Facet kristal engel in luxe doosje-3 (Feng Shui)

Artikel 9 van 25
€ 39,95

Feng Shui kristal engel pegelvorm in luxe doosje ( facet geslepen )

Feng Shui betekent letterlijk 'wind' en 'water'Feng Shui geeft ons de mogelijkheid gezondheid, rust en geluk te realiseren door een bewuste keuze te maken van woonruimte en inrichting te maken.

Kristallen kunnen op een simpele manier uw woon- of werkruimte aanzienlijk verbeteren volgens het Feng Shui principe. Wanneer er licht op deze perfect geslepen kristallen valt, wordt het gebroken in al de schitterende kleuren van de regenboog. Regenbooglicht brengt vreugde, verandert de energie en chi in een ruimte en heeft een helende werking. 

De facet geslepen loodkristallen laten het zonlicht op zo’n manier door, dat het licht gebroken wordt en een kleurenspectrum produceert. 
Het gezamenlijke lichtspectrum heeft grote invloed op onze emoties en ons gevoel van welbehagen. 
Door deze kristal engel op een plek te zetten waar direct zonlicht doorheen kan schijnen, brengt u de macht van de kleuren in uw woning. Het zijn kleuren in hun puurste, schitterendste en mooiste vorm. Uw aura filtert uit dit regenbooglicht instinctief de kleuren die ze nodig heeft. 
De regenboog is het oersymbool van alle culturen en zij brengt een verbinding tot stand tussen verschillende werelden en tussen hemel en aarde. 

Formaat kristal engel : 8 cm 

© 2011 - 2024 Boeddha`s Aventurijntje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel