Shungiet ruw edelsteenhanger +- 3/4,5cm

Artikel 21 van 25
€ 17,50

Algemene informatie :

Shungiet is een steensoort die sinds een aantal jaren is herontdekt in Karelia Rusland. Het is genoemd naar het plaatsje waar het voor het eerst werd gevonden, Shun'ga.

Het blijkt dat deze steen daar al eeuwen wordt gebruikt om het water te zuiveren en allerlei andere geneeskrachtige eigenschappen . Toen verder onderzoek naar het verschijnsel fullerenen werd gedaan in de jaren 80 en 90 werd in 1996 de nobelprijs uitgereikt aan enkele van deze onderzoekers. Het bleek na onderzoek dat fullerenen in staat zijn tot binding van antibiotica die op hun beurt dan in staat zijn om bacteriën die inmiddels resistent zijn, aan te vallen tot aan kankergezwellen zoals melanomen aan toe. Het zijn deze fullerenen die in het Shungiet aanwezig zijn en daarmee effect hebben op de zogenaamde ' vrije radicalen ' die verantwoordelijk zijn voor de versnelde veroudering van de cellen, huid en hart problemen tot aan kanker toe.

Het is één van de meest beschermende steensoorten!

Kleur : zwart....het verschil zit in de natuurlijke ' fullerenen '. Shungiet bevat geheel uit koolstof bestaande moleculen in de vorm van een holle bol, ellips of buis

Hardheid : 3,5 / 4 op de schaal van Mohs, de dichtheid 1,9 gram/cm3. 

Shungiet is een hele goede beschermer tegen 4G en 5G straling en andere schadelijke invloeden. Het filtert de negatieve atmosfeer in ruimten en concentreert positieve energie. Het is zeer goed tegen stress en huidproblemen ( bv. eczeem en psoriasis ). Het verbetert de weerstand en de algehele gezondheid. Shungiet werkt ontstekingsremmend en verkoelend, het verminderd allergieën en spanningshoofdpijn. Het kan ook helpen bij slapeloosheid en vermindert negatieve gedachten en emoties.

Het bijzondere aan Shungiet is dat de koolstof moleculen waaruit het bestaat water zuiveren en reageren als krachtige antioxidanten. De molecuulvormen worden fullerenen genoemd.

Als je enkele stenen in bad legt, krijg je hele geneeskrachtige badwater, dat gezuiverd en in energie verhoogd is.

Shungiet heeft een enorme kracht, door het water van de steen te drinken helpt het bij herstel van een ernstige of chronische ziekte van de maag, lever, darmen, nieren en stofwisseling.

Shungiet reinigt en ontgift het lichaam en zuivert de ruimte waarin de steen geplaatst wordt. Shungiet is een antioxidant, antihistamine, antibacterieel middel en ontstekingsremmer.

Shungiet bevat vrijwel alle mineralen uit het periodiek systeem en heeft een enorme beschermende kracht. 

Toepassing en verzorging :

Deze steen moet wel regelmatig gereinigd worden omdat het veel negatieve energie in zich opneemt. Daarom even kort onder lauwwarm stromend water houden, want hiermee wordt deze steen van zijn statische lading ontdaan. 

Sterrenbeeld :

Alle

Chakra :

Wortelchakra

© 2011 - 2024 Boeddha`s Aventurijntje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel